Sondazh: Çfarë ju pengon për t'u ushqyer shëndetshëm?
  • Çmimet e larta 73%
  • Mungesa e kohës 18%
  • Mungesë motivimi 9%
  • Lodhja fizike 0%

Bllokohet sërish rruga Kallpaq - Janinë, policia kufitare greke, njoftim për kamionët e mjetet e vogla

Nga A2 CNN
20 Shkurt 2024, 10:20 | Aktualitet

Bllokohet sërish rruga Kallpaq - Janinë, policia kufitare greke,

Policia kufitare greke njofton se nga ora 10 e mëngjesit të sotëm, deri në një njoftim të dytë, rruga nacionale Kallpaq - Janinë, do jetë përsëri e bllokuar për shkak të protestës që po zhvillojnë fermerët.

Gjithashtu, raportohet se, lejohet qarkullimi vetëm për mjetet e vogla, ndërsa mjetet e tonazhit të rëndë (kamionë dhe autobusë), nuk do lejohen të qarkullojnë.

"Kakavijë- Njoftohemi nga Policia Kufitare greke se nga ora 10:00 dhe deri në një njoftim të dytë, rruga nacionale Kallpaq - Janinë, do jetë përsëri e bllokuar për shkak të protestës që po zhvillojnë fermerët. Lejohet qarkullimi vetëm për mjetet e vogla. Ndërsa mjetet e tonazhit të rëndë (kamionë dhe autobuzë), nuk do lejohen të qarkullojnë. Ju faleminderit!", thuhet në njoftim.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi