Sondazh: Çfarë ju pengon për t'u ushqyer shëndetshëm?
  • Çmimet e larta 93%
  • Mungesa e kohës 0%
  • Mungesë motivimi 7%
  • Lodhja fizike 0%

Me Bethoven në opera, klasiku i muzikës ngjit në skenë edhe drejtuesit e teatrit

Nga Luela Myftari
2 Prill 2024, 21:41 | Kulturë

Nuk është hera e parë që muzika e Bethovenit vjen në Tiranë, por koncerti në skenën teatrale të Operas dhe Baletit sjell klasikun e muzikës me veprat më të njohura në botë.

Risia është se edhe drejtuesit e këtij institucioni ngjiten në skenë si interpretë.

“Bethoven Celebration” vjen si një koncert vetëm në 2 prill nën interpretimin e Orkestrës së Teatrit të Operas dhe Baletit.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli