Siguria e cenuar e plazheve - 31 Minuta

Nga A2 CNN
29 Gusht 2022, 21:32 | 31 Minuta
Siguria e cenuar e plazheve - 31 Minuta

Ligji për të garantuar sigurinë e pushuesve në plazhe, është i plotë!

Mos zbatimi i ligjit, edhe këtë verë solli pasoja tragjike me humbje jete dhe të lënduar! Abuzimet në dhënien e lejeve të drejtimit të mjeteve ujore dhe mungesa e bashkëpunimit mes agjencive ligjzbatuese dhe pushtetit lokal janë në fokus të episodit te sotëm të “31 minutave”.

https://youtu.be/0Bv-u8KUuTg

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli