Tjetër çështje gjyqësore kundër Trump, akuzohet mbi përpjekjet për të përmbysur rezultatin në Georgia

Nga A2 CNN
15 Gusht 2023, 12:06 | Aktualitet

Ish-presidenti amerikan Donald Trump përballet me një tjetër betejë gjyqësore. Republikani dhe dhjetëra bashkëpunëtorë të tij akuzohen për përpjekjen për të përmbysur rezultatin zgjedhor në Georgia. Trembëdhjetë akuzat kundër ish-presidentit Trump, përfshijnë shantazh, shkelje të betimit si dhe komplot për të kryer falsifikim dhe për të paraqitur dokumente false.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu