Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 14%
  • Të drejtë 19%
  • Të vonuar 67%

Gushti i qeverisë, pushime dhe vendim, çfarë presim në vjeshtë?

Nga A2 CNN
14 Gusht 2023, 19:41 | Aktualitet

I ftuar në Ditarin e mbrëmjes analisti Ben Andoni.

Ditari A2 CNN