Sondazh: Si e vlerësoni terapinë në çift?
  • E kam provuar, e dobishme 25%
  • E padobishme 0%
  • S' e di,nuk e kam provuar 75%

Turani pa kanalizime, banorët sajojnë gropa septike në oborret e banesave

Nga A2 CNN
30 Nëntor 2022, 14:22 | Aktualitet
Turani pa kanalizime, banorët sajojnë gropa septike në oborret e

Gropa të sajuara në oborret e banesave në mungesë të kanalizmeve për ujërat e zeza.

Kjo është mënyra që banorët e Turanit prej vitesh përballojnë mungesën e investimeve për largimin e ujërave të zeza. Por si është të jetosh me gropa të tilla, ku çdo familje mbledh ujërat e zeza në oborret e banesave? “Nuk ka pasur asnjëherë kanalizime. Do të na mbyten fëmijët. Kur bie shi dalin në oborr. Ky është një problem shumë i madh. Në behar qelbet dynjaja”, shprehen banorët.

E ndërsa kjo problematikë vijon të jetë e tillë prej vitesh, ky hall i banorëve të Turanit vazhdon të premtohet se do të zgjidhet në mënyrë periodike nga deputete dhe drejtues të pushtetit lokal.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani