“Vizioni zero” i aksidenteve rrugore - 31 Minuta

Nga A2 CNN
10 Prill 2023, 22:13 | 31 Minuta

Në Shqipëri, ritmi i rritjes së numrit të automjeteve është rreth 10% në vit, shifër që tregon edhe rritjen e lëvizshmërisë. Pavarësisht faktit që infrastruktura rrugore zgjerohet dhe përmirësohet, rreziku i përkeqësimit të sigurisë rrugore mbetet real. Nga njollat e zeza, sjellja e drejtuesve te mjeteve, te këmbësorëve, standardi i rrugëve e deri te trendet e publikimit të shpejtësisë vrasëse në rrjetet sociale, e bëjnë më të vështirë vizionin zero aksidente deri në vitin 2050.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli