Sondazh: Si e vlerësoni terapinë në çift?
  • E kam provuar, e dobishme 25%
  • E padobishme 0%
  • S' e di,nuk e kam provuar 75%

Vlora me turizëm gjithëvjetor! Nisin kërkesat për sezonin veror 2024, problem transporti urban

Nga A2 CNN
9 Tetor 2023, 17:53 | Aktualitet

Vlora ka mbyllur sezonin e lartë turistik, por jo pritjen e turistëve. Këta të fundit vijojnë të prenotojnë dhe vizitojnë Vlorën sa për bregdetin aq edhe për historinë dhe kulturën që përfaqëson.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani