Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 17%
  • Shpesh 17%
  • Asnjëherë 67%

Irani thotë se SHBA po përfshihet, Egjipti do armëpushim, Rusia: Po futen palë të tjera në luftë

Nga A2 CNN
9 Tetor 2023, 15:33 | Aktualitet

Komuniteti ndërkombëtar është vënë në lëvizje për të gjetur një zgjidhje për ndalimin e luftimeve mes Izraelit dhe militantëve palestinezë në Gaza.

Dita jonë