Sondazh: A ju shqetëson lënia në harresë e Bibliotekës Kombëtare?
  • Po 100%
  • Jo 0%
  • Nuk më intereson 0%

Zgjerohet harta, 3 superfuqitë e botës shtojnë aktivitetet bërthamore

Nga A2 CNN
22 Shtator 2023, 12:19 | Aktualitet

Tre fuqitë më të mëdha ushtarake, SHBA, Rusia dhe Kina, kanë zgjeruar zonat e testimeve bërthamore përgjatë viteve të fundit. Këtë e zbulojnë imazhet satelitore të siguruara ekskluzivisht nga CNN.

A2 CNN Livestream

Dita jonë