All - Scripts - 1
All - General - 1
Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 13%
  • Kujdesi familjar 83%
  • Ndikimi i shoqërisë 5%

1 miliard euro përfitimi, sa ia ka dalë Maqedonia e Veriut të përfitojë nga fondet e BE?

Nga A2 CNN
16 Tetor 2023, 11:21 | Aktualitet

I ftuar në një lidhje live nga Maqedonia e Veriut për “Ditari” në A2 CNN ishte Visar Ademi, ekspert dhe njohës i ekonomisë

All - ArticleEnd - 1
All - ArticleEnd - 2

A2 CNN Livestream

All - General - 2
All - General - 3
All - General - 4
All - General - 5
All - General - 6
All - General - 7

Ditari nga Erion Dushi