Procesi i Berlinit, marrëveshjet e nënshkruara dhe përfitimet e Shqipërisë

Nga A2 CNN
16 Tetor 2023, 10:41 | Aktualitet

I ftuar në “Ditari” i orës 09:00 në A2 CNN ishte gazetari Marjo Braka, i cili bëri një përmbledhje të të gjitha marrëveshjeve të nënshkruara dhe përfitimeve të Shqipërisë nga ky Samit.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani