“Samiti i Tiranës”, në fokus dhe sulmi në veri të Kosovës

Nga A2 CNN
16 Tetor 2023, 08:07 | Aktualitet

Gazetari Ervin Koçi në një lidhje të drejtpërdrejt me Dita Jonë për të folur rreth samitit të Procesit të Berlinit dhe çfarë pritet prej tij.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi