Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 11%
  • Kujdesi familjar 84%
  • Ndikimi i shoqërisë 5%

Gazetari i A2 CNN tregon tensionet në rritje mes Izraelit dhe Hezbollahut

Nga A2 CNN
15 Tetor 2023, 21:49 | Aktualitet

A2 CNN përcjell situatën në kufi me Libanin

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi