Liderët e Bashkimit Evropian dhe Ballkanit, në Tiranë

Nga A2 CNN
15 Tetor 2023, 19:20 | Aktualitet

Gazetarja e A2 CNN, Fjorela Beleshi, jep detaje nga Samiti i Procesit të Berlinit, që zhvillohet në vendin tonë.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani