Sondazh: Preferoni që emri i fëmijës tuaj të jetë:
  • Tradicional 37%
  • Modern 5%
  • I trashëguar 16%
  • Unik 42%

Sfida mes teknologjisë dhe leximit, nobeli i norvegjezit për dramat dhe prozën e tij novatore

Nga A2 CNN
16 Tetor 2023, 10:22 | Aktualitet

E ftuar në “Dita Jonë” në A2 CNN ishte Arlinda Dudaj, botuese

A2 CNN Livestream

A2 Business