Jo vetëm diskutime politike, në samit dhe grupe folklorike

Nga A2 CNN
16 Tetor 2023, 10:19 | Aktualitet

Jo vetëm diskutime politike, në samit dhe grupe folklorike.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani