Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 43%
  • Tre herë në javë 21%
  • Vetëm në fundjavë 7%
  • Asnjëherë 29%

Curling, shahu në akull

Nga A2 CNN
4 Tetor 2023, 10:46 | Aktualitet

A keni dëgjuar ndonjëherë për Curling? Ky është sporti më i ri që po zhvillohet në Kosovë. Curling është një lojë interesante që ndryshe quhet shah në akull. Fillesat e saj janë në shekullin 16 në Skoci , kur disa të rinj kërkonin të luanin diçka ndryshe që t’i jepte kënaqësi dhe mbi të gjitha fëmijët të socializoheshin dhe më shumë me njëri-tjetrit.

A2 CNN Livestream

A2 Business