Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 10%
  • Kujdesi familjar 80%
  • Ndikimi i shoqërisë 10%

Kryeqyteti gjallon jo vetëm shqip, por edhe në gjuhët europiane

Nga A2 CNN
13 Tetor 2023, 17:37 | Aktualitet

Ky është studimi i parë i plotë për peizazhin gjuhësor të Tiranës dhe shtron udhën për studimin e mëtejshëm të përdorimit të gjuhës në hapësirat publike në vendin tonë.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu