Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 68%
  • Jo 27%
  • Nuk e di 5%

Kontrollet e gjirit, mjekët: Mamografitë në kulmin e punës, vizitat jo vetëm në tetor

Nga A2 CNN
14 Tetor 2023, 17:08 | Aktualitet

Mamografitë në qendrat shëndetësore po punojnë pa pushim. “Tetori rozë”, muaji kundër kancerit të gjirit ka shtuar radhët dhe interesin e grave për kontrolle. Disa vijnë për herë të parë pas historive të ndryshme që kanë dëgjuar, ndërsa të tjera gra thonë se kontrollet i kanë periodike.

Ditari A2 CNN