A është rezoluta e Shqipërisë për Kosovë, e vonuar? Përgjigjet këshilltari politik i Albin Kurtit

Nga A2 CNN
5 Tetor 2023, 14:59 | Aktualitet

Shqipëria pritet që në seancën e radhës parlamentare të miratojë një rezolutë për situatën në veri të Kosovës. Opozita e ka konsideruar si një hap i vonuar, por a mendon kështu dhe Kosova. Jeton Zylfaj, këshilltari politik i kryeministri Albin Kurti, përgjigjet në Ditarin e orën 13:00 në A2 CNN.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani