Sondazh: Nëse i afërmi juaj e ka ditëlindjen në 29 shkurt, kur e uroni?
  • 28 shkurt 33%
  • 1 mars 33%
  • Nuk e uroj 33%

“Do t’u shpërndanin armë qytetarëve”. Plani i terroristëve serbë sipas ish-inspektorit të Inteligjencës

Nga A2 CNN
5 Tetor 2023, 14:23 | Aktualitet

Burim Ramadani, ish-inspektor i Agjencisë Kosovare të Inteligjencës, foli në Ditarin e orës 13:00 në A2 CNN për ngjarjet në veri të Kosovës dhe synimet e grupit terrorist serb.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli