2024 është një vit me fat për t'u martuar, zbuloni 3 arsyet

Nga A2 CNN
18 Janar 2024, 12:11 | Lifestyle

2024 është një vit me fat për t'u martuar, zbuloni 3

Për të gjithë ata çifte të gatshëm për t'u martuar, ne kemi një lajm të mirë për ju: 2024 është një vit me fat për t'u martuar. Ky vit paraqitet si një periudhë e jashtëzakonshme për të gjithë shpirtrat romantikë të gatshëm për të nisur rrugën e martesës. Viti 2024 duket të jetë veçanërisht i bekuar për këdo që vendos të thotë po.

Përveç konsideratave personale dhe sentimentale, ka vërtet tradita kulturore dhe surpriza astrologjike që e bëjnë këtë vit kaq të veçantë për dasma. Dhe ja pse.

Ndikimi pozitiv i Zodiakut Kinez në 2024

Viti 2024 prezantohet si një vit jashtëzakonisht i favorshëm për të shqiptuar po- në fatale nga shumë aspekte, veçanërisht nga këndvështrimi i Zodiakut Kinez.

Sipas traditës shekullore kineze, viti 2024 është përcaktuar si një vit me fat për t'u martuar. Ky gjykim bazohet në një konsideratë në veçanti: shuma e numrave që përbëjnë vitin 2024, pra 2+0+2+4, përkthehet në numrin e favorshëm 8.

Në kontekstin kulturor kinez, 8 është një simbol i dashurisë së përjetshme midis burrit dhe gruas. Forma e saj i ngjan fjalës kineze për "pasuri" ose "bollëk" , duke forcuar më tej lidhjen midis numrit dhe harmonisë në marrëdhëniet martesore.

Nga ky këndvështrim, viti 2024 prezantohet si një vit në të cilin bashkimet martesore mund të lulëzojnë, të ushqyer nga energjia pozitive e dashurisë së pafund.

Tradita irlandeze e vitit të brishtë

Një arsye tjetër që e bën vitin 2024 një vit të jashtëzakonshëm për martesën, lidhet me traditën irlandeze të Vitit të Brishtë.

Sipas këtij zakoni të lashtë, gjatë një viti të brishtë, gratë kanë fuqinë të ndryshojnë rolet tradicionale gjinore dhe të kërkojnë dorën e partnerëve të tyre. Kjo praktikë bazohet në besimin se ndryshimi i roleve sjell fat dhe prosperitet në çift; duke krijuar një lidhje edhe më të veçantë dhe unike mes tyre.

Mendimi i yjeve

Krahas traditave kulturore, viti 2024 konsiderohet si një vit me fat për t'u martuar falë një sërë ngjarjesh astrologjike që favorizojnë çiftet dhe intensifikimin e dashurisë.

Në të vërtetë, yjet tregojnë një lidhje të planetëve dhe yjeve që premtojnë fat dhe prosperitet për marrëdhëniet romantike, me astrologë nga e gjithë bota që sugjerojnë se konfigurimi qiellor i vitit 2024 mund të çojë në një lidhje më të thellë midis partnerëve, me ndikime pozitive në komunikim dhe në marrëdhëniet reciproke, duke nxitur kështu krijimin e bazave të forta për martesa të qëndrueshme.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Ditari nga Loneta Progni