Ndalimi i habitshëm, qyteti i famshëm nuk do të lejojë picat dhe akulloret pas një orari të caktuar

Nga A2 CNN
25 Prill 2024, 10:46 | Lifestyle

Ndalimi i habitshëm, qyteti i famshëm nuk do të lejojë picat

Një nga qytetet më të famshme italiane po mendon që të ndalojë shitjet e picave dhe akulloreve pas mesnatës.

Në përpjekje për të ulur zhurmën në qytet pas kësaj ore, Milano do të propozojë që dy nga ushqimet më të famshme italiane (dhe jo vetëm) të mos lejohen në orët e vona.

Ndalimi i habitshëm, qyteti i famshëm nuk do të lejojë picat

Marco Granelli, një zyrtar lokal, u shpreh: “Qëllimi është që të gjejmë një ekuilibër mes argëtimit të turistëve dhe qetësisë për banorët e qytetit”.

Ndalimi i habitshëm, qyteti i famshëm nuk do të lejojë picat

Banorët dhe bizneset që do të preken nga ky ndalim kanë kohë deri në maj për të bërë ankesa dhe për të sugjeruar ndryshime në ligjin e ri.

A2 CNN Livestream

A2 Sport