Sondazh: Të bëhesh i pasur në Shqipëri është:
  • E lehtë 10%
  • E vështirë 60%
  • E pamundur 30%

Po mendoni të emigroni? Në këto 5 qytete mund të pasuroheni! S’është SHBA dhe as Angli

Nga A2 CNN
7 Dhjetor 2023, 21:41 | Lifestyle

Po mendoni të emigroni? Në këto 5 qytete mund të pasuroheni!

Doni të provoni fatin jashtë vendit, po mendoni të jepni dorëheqjen, të paketoni gjërat dhe të largoheni. Por ku të shkoni? Kjo është çështja.

Hulumtimi që përfshin 12,000 njerëz nga 172 vende gjeti vendin ku mund të bëheni të pasur, por edhe të jetoni të lumtur. Në krye të listës është Malaga, në Spanjë.

Në Málaga, e cila njihet për motin e saj perfekt, qiratë e ulëta dhe koston normale të jetesës, 89% e emigrantëve thonë se janë të kënaqur. Në vendet e dyta dhe të treta qëndron Alicante dhe Valencia. Pasohen nga Ras al-Khaimah dhe Abu Dhabi.

A2 CNN Livestream

Dita jonë