Pranverë 2024, tendencat në të cilat duhet të investojmë këtë sezon

Nga A2 CNN
16 Mars 2024, 09:25 | Lifestyle

Në një kohë kur kthejmë faqet e stinëve, ajo që koleksionet e të reja të shtëpive të modës sjellin në veshjet e përditshme janë qasje moderne ndaj siluetave me ngjyra dhe modele emocionuese për pamjet e të gjitha rasteve.

Guida e modës për sezonin Pranverë/Verë 2024 e krijuar për ju nga ekipi Marie Claire “përkthen” sugjerimet e stilistëve dhe bën listën e asaj që ia vlen të ndiqni.

Megjithatë, duhet të themi që ky duket më shumë një investim i përkohshëm, pasi nuk premtojnë që të jenë në modë edhe sezonin e ardhshëm.

 

A2 CNN Livestream

Dita jonë