Sondazh: Ku do e kaloni natën e ndërrimit të viteve?
  • Famije 78%
  • Restorant/bare 7%
  • Jashtë vendit 16%

Sezoni i trikove të thurura! 5 mënyra moderne për të veshur pulovrën tuaj të “mërzitshme”

Nga A2 CNN
10 Nëntor 2023, 22:22 | Lifestyle

Termometri ka filluar të bjerë dhe vjeshta duket se -më në fund- është këtu. Retë dhe shirat e para ju vendosin në procesin e gërmimit të veshjeve të trasha, mirëpo shpesh herë e gjeni veten të veshur shumë rëndë, duke humbur çdo element të stilit.

Prandaj lind pyetja, si të kombinoni një pulovër "të mërzitshme" dhe t'i jepni një jetë të re ? Sigurisht që nuk doni të vishni të njëjtat kombinime si vitin e kaluar, dëshironi diçka të freskët, diçka të re, diçka moderne. Mund ta bëni me të njëjtin pulovër “të mërzitshme” që keni nga viti i kaluar.

Mjafton t’i hidhni një sy listës më poshtë dhe të shihni 5 kombinimet e rekomanduara nga “miqtë” tanë nga Instagrami për një pamje moderne me pulovra. Merrni shënime!

 

Ditari A2 CNN