Berisha dhe SPAK, “Klubi Partizani” dhe politika

Nga A2 CNN
23 Tetor 2023, 23:35 | Aktualitet

Erlis Çela, pedagog komunikimi, foli në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani