Bilancet e koncesioneve, 25 kompani qarkulluan mbi 432 milionë euro vitin e shkuar

Nga A2 CNN
15 Gusht 2023, 13:57 | Aktualitet

31 Korriku ishte afati ligjor i dorëzimit të bilanceve nga ana e kompanive dhe gushti është periudhë analizash mbi ato çfarë deklarojnë bizneset. Ne do të ndalemi gjerësisht tek koncesionet, sa para qarkulluan ato dhe si ishin fitimet e tyre krahasuar me një vit më parë. Do të na bashkohet në bisedë me shifra në murin e tij magjik, producenti për ekonominë dhe biznesin në A2, Angelo Haruni, i cili ka shfletuar pasqyrat financiare të koncesioneve më të mëdha dhe fitimprurëse në vend.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu