Çdo vit e më pak nxënës në klasat e para në Gjirokastër e Libohovë

Nga A2 CNN
7 Shtator 2023, 12:51 | Aktualitet

Nuk ka të ndalur ulja e numrit të nxënësve që ulen për herë të parë në bankat e shkollës në bashkitë e Gjirokastrës dhe Libohovës.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu