Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 13%
  • Kujdesi familjar 75%
  • Ndikimi i shoqërisë 13%

Cilat ishin përfitimet e Shqipërisë dhe Kosovës nga “Open Balkan”?

Nga A2 CNN
16 Tetor 2023, 13:31 | Aktualitet

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli