Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 68%
  • Jo 27%
  • Nuk e di 5%

Investimet e BE, çfarë përfiton, kush e përfiton dhe si përkthehet në mirëqenie për shqiptarët?

Nga A2 CNN
16 Tetor 2023, 13:23 | Aktualitet

Ditari A2 CNN