Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 14%
  • Të drejtë 19%
  • Të vonuar 67%

Demokratët në 3 grupe, beteja me njëri-tjetrin dhe përballë mazhorancës

Nga A2 CNN
16 Gusht 2023, 13:52 | Aktualitet

E ftuar në "Ditar" Mirela Karabina

Ditari A2 CNN