Sondazh: Nëse i afërmi juaj e ka ditëlindjen në 29 shkurt, kur e uroni?
  • 28 shkurt 33%
  • 1 mars 33%
  • Nuk e uroj 33%

Kurti përçan politikën në Maqedoninë e Veriut

Nga A2 CNN
15 Gusht 2023, 14:33 | Aktualitet

Vizita e kryeministrit të Kosovës Albin Kurti në Maqedoninë e Veriut, në Çair dhe Tetovë, është shoqëruar nga kritika dhe polemika për qëllimin e saj. Nëse për disa prezenca e Kurtit në Maqedoninë e Veriut sjell më pranë bashkimin e shqiptarëve atje, gjë e cila revoltoi dhe mediat serbe, për shumë të tjerë synimi i Albin Kurtit me vizitën ishte përçarja e shqiptarëve të cilët kërkojnë të forcojnë pozitat në qeverinë e Maqedonisë së Veriut. Ne marrim një përshtypje sot në “Ditar” nga gazetari Xhelal Neziri, i cili i njeh nga pranë zhvillimet në shtetin fqinj.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli