Sondazh: Ku do e kaloni natën e ndërrimit të viteve?
  • Famije 77%
  • Restorant/bare 7%
  • Jashtë vendit 16%

Dhjetëra izraelitë të marrë peng, familjarët kërkojnë dëshpërimisht lirimin e tyre

Nga A2 CNN
9 Tetor 2023, 10:58 | Aktualitet

Agonia e papërshkrueshme e një babai që tregon momentin kur pa një video të postuar “online”, ku vajza e tij lutet për jetën. “Ishte Noa, e frikësuar dhe e kërcënuar. Nuk e beson dot, edhe kur e sheh qartazi se është vajza jote”, thotë ai.

Ditari A2 CNN