Sondazh: A keni pasur raste të abuzimit me të dhënat tuaja personale?
  • Asnjëherë 10%
  • Shpesh 60%
  • Nuk jam në dijeni 30%

“Libra të vjetër dhe profesorat i papërgatitur”, Muka akuza universitetit të Mjekësisë

Nga A2 CNN
9 Tetor 2023, 10:31 | Aktualitet

Debat - nga Alba Alishani