Do t'i kënaqte edhe një stol, banorët e Floqit me kërkesa minimale për jetën

Nga A2 CNN
3 Tetor 2023, 16:44 | Aktualitet

Dikur me rreth 300 familje dhe sot me më pak se 80 të tilla, Floqi nuk po ka më zë për tu ankuar. Ato pak banorë që kanë mbetur edhe pse të lodhur, kërkojnë investimet më minimale për jetën. Madje dikush do të kënaqej edhe nëse do të bënin një stol ku të uleshin.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani