Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 14%
  • Shpesh 14%
  • Asnjëherë 71%

Fati i shëndetësisë, llogaritë dhe efektet e vendimit për studentët e mjekësisë

Nga A2 CNN
16 Gusht 2023, 20:47 | Aktualitet

Për këtë çështje foli në Ditarin e orës 19:00 në A2 CNN mjeku dhe specialisti i shëndetit publik në Gjermani, Erion Dasho.

Ditari A2 CNN