Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 11%
  • Kujdesi familjar 84%
  • Ndikimi i shoqërisë 5%

Gërvalla dhe Daçiç ulen në një tryezë në Tiranë

Nga A2 CNN
6 Tetor 2023, 14:11 | Aktualitet

Gazetarja Fjorela Beleshi solli më shumë detaje në Ditarin e orës 13:00 në A2 CNN.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi