Grumbulluesit në borxh me fermerët, detyrimet kanë arritur deri në 10 milionë euro

Nga A2 CNN
13 Shtator 2023, 13:04 | Aktualitet

Përveç se shpesh mallin e shesin nën kosto, fermerët shqiptarë duhet të presin për muaj me radhë për të marrë paratë nga grumbulluesit. Grumbulluesit i justifikojnë vonesat dhe mos-vendosjen e çmimit në momentin e dorëzimit të mallit, me nevojën për të parë ecurinë e shitjes së produkteve në tregjet e huaja. Problematika e trashëguar në vite u trajtua në mënyrë të zgjeruar në ciklin e emisioneve “31 Minuta” Grumbulluesit në borxh me fermerët.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli