Histori lufte, raportim special nga fronti

Nga A2 CNN
21 Tetor 2023, 20:19 | Aktualitet

Përsëri luftë mes Izraelit dhe Palestinës. Një luftë që duket se nuk do të përfundojë kurrë. A2 CNN ishte aty për të treguar histori lufte, nga vija e parë e frontit. Një dokumentar realizuar nga Julian Kasapi dhe operatori Erald Veshi.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani