Investimet (jo) strategjike - 31 Minuta

Nga A2 CNN
12 Shtator 2022, 21:45 | 31 Minuta
Investimet (jo) strategjike - 31 Minuta

Nga privatizimet e shpejta e të pamenduara mirë, te Shqipëria 1 Euro, e së fundmi investimet strategjike, pasuritë e shqiptarëve janë dhuruar, përvetësuar e shpeshherë shkatërruar në emër të së mirës publike dhe zhvillimit të ekonomisë. Emrat janë të ndryshëm, formula e njëjtë: ne ta japim falas, ti ndërto diçka.

E ajo çka është ndërtuar, gati gjithmonë, i ka shërbyer vetëm pronarit të ri. Në këto “31 minuta”, ne do t’ju sjellim në detaje se si ka funksionuar ligji i investimeve strategjike, pengesat që ka hasur dhe akuzat që ka ngritur. Kjo për të bërë një bilanc, se kush ka përfituar realisht prej tij.

https://youtu.be/a8G3f-_WRoc

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli