Sondazh: Sa të kënaqur jeni me cilësinë e arsimit në vend?
  • Shumë 12%
  • Pak 14%
  • Aspak 74%

Kaosi fiskal i vendimeve të qeverisë

Nga A2 CNN
6 Tetor 2023, 22:05 | Aktualitet

Qeveria ka intensifikuar këtë javë takimet me biznesin, në përpjekje për të përmirësuar klimën në vend. Ajo që u premtua sërish është heqja e të gjitha pengesave dhe barrierave administrative. Por, nëse do të gjykonim nga veprat dhe jo nga fjalët, qasja e qeverisë është krejt e ndryshme nga ajo që shfaqet.

Ditari A2 CNN