Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 56%
  • Jo 33%
  • Nuk e di 11%

Rusia teston raketën e gjeneratës së re! Putin: Në rast agresioni, armiqtë e Moskës nuk do të mbijetojnë

Nga A2 CNN
6 Tetor 2023, 19:37 | Aktualitet

Rusia ka testuar me sukses, një raketë të re të fuqishme me kapacitet bërthamor dhe nuk përjashtoi mundësinë se mund të zhvillonte teste që përfshijnë shpërthime bërthamore, për herë të parë në më shumë se 3 dekada.

Ditari A2 CNN