Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 71%
  • Jo 24%
  • Nuk e di 5%

Ligji për turizmin prek dhe çmimet, çdo sipërmarrës turistik detyrim të afishojë listën, përfshihen dhe shezlongët

Nga A2 CNN
5 Tetor 2023, 20:29 | Aktualitet

Ndryshimet në ligjin për Turizmin kanë prekur edhe cmimet. Çdo strukturë akomoduese, operator turistik apo agjenci udhëtimi duhet të afishojnë cmimet në vend të dukshëm, me qëllim rritjen e transparencës. Ky detyrim do të jetë edhe për shezlonget në plazhe.

Ditari A2 CNN