Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 38%
  • Tre herë në javë 25%
  • Vetëm në fundjavë 6%
  • Asnjëherë 31%

Të drejta në letër, invalidët në Vlorë pa mundësi kalimi dhe punësimi

Nga A2 CNN
5 Tetor 2023, 17:03 | Aktualitet

Nga 400 persona të regjistruar më aftësi të kufizuara, vetëm një është punësuar. Ndërsa në rrugët e qytetit mungesa e rampave u pamundëson të kryejnë shërbimet që u nevojiten. Kjo është situata e personave, para dhe tetraplegjikë në Vlorë, që kanë të drejta në letër por jo në realitet.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi