Sondazh: Cilat janë aktivitetet tuaja gjatë fundjavës?
  • Sport 13%
  • Me miqtë dhe familjen 53%
  • Rri në shtëpi 33%

Shpenzimet e familjeve shqiptare u rritën me 3 mijë e 800 lekë vitin e shkuar, 40% shkoi për ushqime

Nga A2 CNN
5 Tetor 2023, 16:36 | Aktualitet

Një familje vitin e shkuar shpenzoi mesatarisht 88 mijë e 367 lekë në muaj vitin e shkuar. Në raport me vitin 2021, shpenzimet janë zgjeruar me rreth 3 mijë e 800 lekë. Tirana është qarku ku familjet shpenzojnë më tepër, rreth 20 për qind më tepër se në qytetet e tjera.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani