Sondazh: Cilat janë aktivitetet tuaja gjatë fundjavës?
  • Sport 18%
  • Me miqtë dhe familjen 53%
  • Rri në shtëpi 29%

Të gjithë për infermieri, dega e hapur nga çdo universitet, mundësi punësimi dhe jashtë

Nga A2 CNN
5 Tetor 2023, 17:31 | Aktualitet

Dega e infermierisë është në kulmin e kërkesave, aq sa ky program është hapur thuajse nga çdo universitete publike dhe private. Më shumë se 2 mijë të rinj diplomohen në vit dhe gati gjysma ikin jashtë. Ekspertët flasin për kërkesat e shtuara nga tregu i punës, por dhe nevojën e profilizimit të universiteteve për të shpëtuar degët në rrezik.

A2 CNN Livestream

Dita jonë