Sondazh: Të bëhesh i pasur në Shqipëri është:
  • E lehtë 0%
  • E vështirë 80%
  • E pamundur 20%

“Lindim 6 fëmijë; 2 fëmijë për të na i vrarë Izraeli, 2 për të punuar, 2 për t’u shkolluar”, deklarata e dhimbshme e nënave në Gaza

Nga A2 CNN
23 Tetor 2023, 08:40 | Aktualitet

“Lindim 6 fëmijë 2 fëmijë për të vrarë Izraeli, 2 për të punuar dhe dy për t’u shkolluar”. Kjo është deklarata e dhimbshme e nënave në Gaza të bindura për rrezikun e luftës në çdo kohë, cituar nga eksperti i marrëdhënieve ndërkombëtare Floriar Arapi në A2 CNN. Me një popullsi të dendur vendim prej 363 km katrorë është shtëpia e 2.3 milionë banorëve. Eksperti Arapi shpjegoi arsyet e kësaj dendësie.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu