Sondazh: Dita ndërkombëtare kundër SIDA-s, sa i përdorni masat mbrojtëse?
  • Gjithmonë 13%
  • Shpesh 25%
  • Asnjëherë 63%

Marrëveshjet e nënshkruara dhe institucionet e krijuara në kuadër të Procesit të Berlinit

Nga A2 CNN
16 Tetor 2023, 14:38 | Aktualitet

E ftuar në “Ditari” i orës 13:00 ishte Aurora Sulçe, producente ekzekutive për biznesin në A2 CNN

Debat - nga Alba Alishani